In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Frans, Nijmegen
13-2-2021 07:23:06
Puzzelcode:
FW169

Ik link naar een leerzaam filmpje waarin de gewoonlijk uiterst flegmatieke Mark Goodliffe met aanstekelijk enthousiasme onze puzzel oplost.

En op deze puzzeltjespagina werd het Sudokurooster succesvol ingevuld door
Adèle Mannaerts, Corrie Siepman, Ernest Dierick, Ger de Zeeuw, Harrie van de Avoort, Leo & Ria LeLarge, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Dank en hulde!


H
Frans, Nijmegen
9-2-2021 20:28:27
Puzzelcode:
FW169

Een link naar een online-puzzelmogelijkheid.


P
Frans, Nijmegen
9-2-2021 20:27:10
Puzzelcode:
FW169

Een Sudoku met een extra regel: de Anti-knight constraint die u zich misschien herinnert van FW168. Twee cellen die een paardensprong (zoals in schaak) van elkaar verwijderd zijn, kunnen niet hetzelfde cijfer bevatten. Bij de paardensprong in schaak ga je twee cellen de ene kant op en één cel haaks daarop.

Deze puzzel is geproduceerd door het Onkraakbaar-trio. De link opent een afdrukbaar Word-bestand met de opgave. Ik geef zo dadelijk een link naar een online-versie voor degenen die printerinkt en bomen willen sparen.

U kunt insturen tot en met vrijdag 12 februari.Er zijn 2 bezoekers in dit gastenboek.