In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
21-6-2021 10:07:39
Puzzelcode:
GZ39

De (mogelijke) oplossingen:
1. Garmerwolde
2. Oudeschouw
3. Eexterveen
4. Daarlerveen
5. Zwartebroek
6. Oostendorp
7. Julianadorp
8. Cillaarshoek
9. Schokland
10. Eindewege
11. Ravenstein
12. Simonshoek

De volgende JCS`ERS verdienen de kwalificatie GOED ZO en hebben dus weer een punt verdiend: Adèle Mannaerts, Arend Pruijs, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Dan Bolten, Flin Herfst, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Ida Muller, Jan Koekebakker, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Roland Peeters, Sander Waalboer, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
14-6-2021 11:50:41
Puzzelcode:
GZ39

Er zit helaas een fout in de puzzel.
Nr. 6 ligt niet in Utrecht, maar in Gelderland.
Excuses voor het ongemak.


P
Ger - Nieuwleusen
14-6-2021 09:52:34
Puzzelcode:
GZ39

Van twaalf plaatsnamen zijn de medeklinkers verdwenen. Aan u de taak om die terug te vinden en de plaatsnamen weer volledig te maken. De klinkers staan in de goede volgorde. De provincie waarin de betreffende plaats ligt, is vermeld. Alle plaatsnamen hebben minimaal 9 letters. Er zijn bij enkele plaatsen meerdere oplossingen mogelijk. Om de juiste te vinden vormen de beginletters van boven naar beneden weer een duidelijk gegeven. Ik maak voor de puzzels gebruik van www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek. Mogelijk is een plaatsnaam al in een eerdere puzzel gebruikt.

1. A E O E Groningen
2. O U E O U Friesland
3. E E E E E Drenthe
4. A A E E E Overijssel
5. A E O E Gelderland
6. O O E O Gelderland
7. U I A A O Noord-Holland
8. I A A O E Zuid-Holland
9. O A Flevoland
10. E I E E E Zeeland
11. A E E I Noord-Brabant
12. I O O E Limburg

Oplossingen, de 12 plaatsnamen en de verticale oplossing, kunt u inzenden tot en met 20 juni.Er zijn 2 bezoekers in dit gastenboek.