In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
7-3-2022 09:17:10
Puzzelcode:
GZ66

Deze puzzel bleek erg lastig vanwege de vele mogelijkheden.
Er zijn dan ook veel verschillende goede oplossingen binnengekomen.

De oplossing ALDERSON werd door 3 puzzelaars ingezonden, de oplossing BARDOLPH door 2 puzzelaars. Andere inzendingen waren ONALASKA, ARAPAHOE, WELLBORN, AMBERSON, ANADARKO, OKLAWAHA, ARCHBOLD, LONGLEAF, ROCKDALE en ALVADORE.

Hulde en complimenten voor de doorzetters die zich door een lange rij plaatsnamen hebben geworsteld om tot een goede oplossing te komen.

Goede oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Dan Bolten, Gerda De Smet, Henk Smit, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer, en Truus van Helden.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
28-2-2022 10:06:56
Puzzelcode:
GZ66

Van 8 plaatsnamen zijn de medeklinkers verdwenen. Aan u de taak om die terug te vinden en de plaatsnamen weer volledig te maken. De klinkers staan in de goede volgorde. Alle plaatsen liggen in de Verenigde Staten. Alle plaatsen hebben 8 letters. Er zijn soms meerdere oplossingen mogelijk. Om de juiste te vinden vormen de beginletters een anagram van een plaats in de Verenigde Staten. Ik maak voor de puzzels gebruik van www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek.

1 A A A
2 A A E
3 A A E A
4 A A I A
5 A E A
6 A E O
7 E A I A
8 O A E E

Oplossingen, de 8 plaatsnamen en de naam van de plaats van 8 letters, kunt u inzenden tot en met 6 maart.Er zijn 5 bezoekers in dit gastenboek.