In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
21-3-2022 09:46:53
Puzzelcode:
GZ68

De gezochte plaatsen:

1 ARKADELPHIA
2 KANSASVILLE
3 NARROWSBURG
4 RHINELANDER
5 LITTLESTOWN
6 INTERCOURSE
7 NORTHPLATTE
8 ORANGEFIELD / ORANGEVILLE
9 FORTCOLLINS
10 TULLAHASSEE
11 NUNAPITCHUK

Uit de beginletters kon de Amerikaanse plaats FRANKLINTON worden gevormd.

Goede oplossingen kwamen van Corrie Siepman, Dan Bolten, Gerda De Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Ida Muller, Irene de Boer, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer en Truus van Helden.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden


P
Ger - Nieuwleusen
14-3-2022 09:12:50
Puzzelcode:
GZ68

Van 11 plaatsnamen zijn de medeklinkers verdwenen. Aan u de taak om die terug te vinden en de plaatsnamen weer volledig te maken. De klinkers staan in de goede volgorde. Alle plaatsen liggen in de Verenigde Staten. Alle plaatsen hebben 11 letters. Er zijn soms meerdere oplossingen mogelijk. Om de juiste te vinden vormen de beginletters een anagram van een plaats in de Verenigde Staten. Ik maak voor de puzzels gebruik van www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek.

1 A A E I A
2 A A I E
3 A O U
4 I E A E
5 I E O
6 I E O U E
7 O A E
8 O A E I E
9 O O I
10 U A A E E
11 U A I U

Oplossingen, de 11 plaatsnamen en de naam van de plaats van 11 letters, kunt u inzenden tot en met 20 maart.Er zijn 5 bezoekers in dit gastenboek.