In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
28-3-2022 09:55:07
Puzzelcode:
GZ69

De gezochte plaatsen:

1 CHATTANOOGA
2 ALEXANDRIA
3 ANCHORAGE
4 ELIZABETH
5 WESTMINSTER
6 ESCONDIDO
7 RIVERSIDE
8 TORRANCE
9 ROCKFORD
10 LOUISVILLE

Uit de beginletters kon de Amerikaanse stad CLEARWATER worden gevormd.

Goede oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Dan Bolten, Flin Herfst, Gerda De Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Ida Muller, Jan de Geus, Jan Koekebakker, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer en Truus van Helden.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
21-3-2022 09:48:03
Puzzelcode:
GZ69

Van 10 namen van STEDEN in de Verenigde Staten zijn de medeklinkers verdwenen. Aan u de taak om die terug te vinden en de plaatsnamen weer volledig te maken. De klinkers staan in de goede volgorde. Alle plaatsen hebben minimaal 8 en maximaal 11 letters. Er zijn soms meerdere oplossingen mogelijk. Om de juiste te vinden vormen de beginletters een anagram van een STAD in de Verenigde Staten. Ik maak voor de puzzels gebruik van www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek.

1 A A O O A
2 A E A I A
3 A O A E
4 E I A E
5 E I E
6 E O I O
7 I E I E
8 O A E
9 O O
10 O U I I E

Oplossingen, de 10 plaatsnamen en de naam van de STAD van 10 letters, kunt u inzenden tot en met 27 maart.U bent de enige bezoeker in dit gastenboek.