In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
20-6-2022 09:46:03
Puzzelcode:
GZ76

De gezochte Tweede Kamerleden:

1 ERKENS
2 MAATOUG
3 GRAUS
4 HAGEN
5 BISSCHOP
6 BECKERMAN
7 AMHAOUCH
8 BROMET /KRÖGER
9 GEURTS
10 MUTLUER
11 BEERTEMA / HEEREMA
12 VAN DER GRAAF / VAN DER LAAN

In de derde kolom zijn de namen te lezen van de ministers KAAG en SCHOUTEN.

Goede oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Corrie Siepman, Gerda De Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Irene de Boer, Jan de Geus, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nan Unsal, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer, Simen Hoving, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
13-6-2022 09:56:35
Puzzelcode:
GZ76

Ik zoek 12 achternamen van leden van de Tweede Kamer. Een voorvoegsel is onderdeel van de achternaam zonder spatie. Van de namen zijn de medeklinkers verdwenen. De oneven nummers zijn mannelijke leden, de even nummers zijn vrouwelijke leden. Mogelijk is een naam al in een eerdere puzzel gebruikt.
Bij juiste invulling zijn in één van de kolommen de achternamen van twee leden van kabinet Rutte IV (minister(s) en/of staatssecretaris(sen)) te lezen.

1 E E
2 A A O U
3 A U
4 A E
5 I O
6 E E A
7 A A O U
8 O E
9 E U
10 U U E
11 E E E A
12 A E A A

Oplossingen, de 12 namen van de Tweede Kamerleden en de namen van de bewindslieden, kunt u inzenden uiterlijk 19 juni.Er zijn 3 bezoekers in dit gastenboek.