In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
27-6-2022 09:27:58
Puzzelcode:
GZ77

De gezochte Tweede Kamerleden:

1 WESTERVELD
2 BECKER
3 MOHANDIS
4 STROLENBERG
5 MAEIJER
6 WUITE
7 VAN DER LEE
8 TIELEN
9 SIMONS
10 SMALS
11 BECKERMAN
12 SAHLA
13 KOEKKOEK
14 WERNER

In de derde kolom is de naam te lezen van minister SCHREINEMACHER.

Goede oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Corrie Siepman, Gerda De Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Irene de Boer, Jan de Geus, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Nan Unsal, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer, Simen Hoving, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
20-6-2022 09:47:52
Puzzelcode:
GZ77

Ik zoek 14 achternamen van leden van de Tweede Kamer. Een voorvoegsel is onderdeel van de achternaam zonder spatie. Van de namen zijn de medeklinkers verdwenen. De oneven nummers zijn leden van de oppositie, de even nummers zijn leden van de coalitie. Mogelijk is een naam al in een eerdere puzzel gebruikt.
Bij juiste invulling leest u in één van de kolommen de achternaam/achternamen van één of meer leden van kabinet Rutte IV (minister(s) en/of staatssecretaris(sen)).

1 E E E
2 E E
3 O A I
4 O E E
5 A E IJ E
6 U I E
7 A E E E
8 I E E
9 I O
10 A
11 E E A
12 A A
13 O E O E
14 E E

Oplossingen, de 14 namen van de Tweede Kamerleden en de naam/namen van de bewindspersoon/bewindspersonen, kunt u inzenden uiterlijk 26 juni.Er zijn 5 bezoekers in dit gastenboek.