In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
1-8-2022 10:26:52
Puzzelcode:
GZ82

De gezochte parlementariërs:

1 BELHAJ
2 ARBOUW
3 BEVERS / CEDER /ERKENS / PETERS / SEGERS
4 BACKER
5 BISSCHOP
6 DITTRICH
7 AZARKAN / VAN RAAN
8 VAN APELDOORN
9 BOSWIJK
10 ESSERS / ESTER
11 ELLEMEET
12 DE BRUIJN – WEZEMAN
13 VAN WEERDENBURG
14 KARIMI
15 GRINWIS
16 VAN DEN BERG

In de vierde kolom zijn de namen te lezen van de ministers HOEKSTRA en WEERWIND.

Goede oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Gerda De Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Nannie Nieland, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Ruud Rovers, Sander Waalboer, Simen Hoving, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Iedereen dank voor het oplossen en inzenden. Blijf puzzelen!


P
Ger - Nieuwleusen
25-7-2022 10:33:30
Puzzelcode:
GZ82

Ik zoek 16 achternamen van leden van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer. Een voorvoegsel is onderdeel van de achternaam zonder spatie. Van de namen zijn de medeklinkers verdwenen. De leden van de Eerste Kamer hebben een even nummer, de leden van de Tweede Kamer hebben een oneven nummer. Mogelijk is een naam al in een eerdere puzzel gebruikt.
Bij juiste invulling leest u in één van de kolommen de achternaam/achternamen van één of meer leden van kabinet Rutte IV (minister(s) en/of staatssecretaris(sen)).

1 E A
2 A O U
3 E E
4 A E
5 I O
6 I I
7 A A A
8 A A E O O
9 O IJ
10 E E
11 E E E E
12 E U IJ E E A
13 A E E E U
14 A I I
15 I I
16 A E E

Oplossingen, de 16 namen van de parlementariërs en de naam/namen van de bewindspersoon/bewindspersonen, kunt u inzenden uiterlijk 31 juli.

Dit is (voorlopig?) mijn laatste puzzeltje. Binnenkort start een lange vakantie. Daarna zien we wel weer.U bent de enige bezoeker in dit gastenboek.