In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Ger - Nieuwleusen
2-8-2023 10:06:21
Puzzelcode:
GZ86

Ik zocht de volgende dames:
1 CHRISTIE
2 ALZINI
3 MALCOTTI
4 PERSICO
5 BOOGAARD
6 EWERS
7 LAURANCE
8 LABECKI
De beginletters vormen de naam CAMPBELL.

De inzenders van een goede oplossing zijn:
Adèle Mannaerts, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Dan Bolten, Flin Herfst, Gerda De Smet, Gheert Leenders, Harrie van der Avoort, Ida Muller, Irene de Boer, Jan Koekebakker, Jan Zweers, Leo en Ria Lelarge, Lianne Zopfi, Martin Friedeman, Monique van Mierlo, Nannie Nieland, Nico Looije. Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Sander Waalboer, Simen Hoving, Thea van Vroenhoven, Truus van Helden en Wim Brinkhorst.

Iedereen dank voor het inzenden.


P
Ger - Nieuwleusen
29-7-2023 10:11:03
Puzzelcode:
GZ86

Ik zoek 8 achternamen van deelnemers aan de Tour de France Femmes 2023. Van de namen zijn de medeklinkers verdwenen. Ik heb gebruik gemaakt van de deelnemerslijst van Thea. Mogelijk zijn namen al in een eerdere puzzel gebruikt.
Bij juiste invulling leest u in de eerste kolom de achternaam van een 9de deelnemer.

1 I I E
2 A I I
3 A O I
4 E I O
5 O O A A
6 E E
7 A U A E
8 A E I
Oplossingen, de 9 namen van de dames, kunt u inzenden uiterlijk dinsdag 1 augustus.U bent de enige bezoeker in dit gastenboek.