In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

XX
Jasper Provoost
28-6-2024 21:02:50
Puzzelcode:
HIP001

Hallo Ria,

Bedankt voor je feedback over het soepel invullen, erg leuk om te lezen! Het insturen mag door een screenshot van de ingevulde puzzel te mailen naar info@hiptogram.nl.

Groet,
Jasper Provoost


xx
Ria Delft
28-6-2024 20:32:01
Puzzelcode:
HIP001

Mooi geconstrueerde puzzel. Soepeltjes lukt het invullen van de vakjes. Maar als alles keurig klaar is lukt het insturen niet : via de 2 links hier blijkt dan het diagram maar gedeeltelijk gevuld....... Herhaalde mislukte pogingen......Wat doe ik fout ??? Dank voor antwoord.


P
Jasper Provoost
28-6-2024 15:47:19
Puzzelcode:
HIP001

Hallo allemaal,

Ik wil graag een puzzel van eigen makelijk presenteren: het Hiptogram. Te vinden op https://hiptogram.nl/

Het Hiptogram is een hip kleurrijk cryptogram, met ook enkele beeldende puzzels. Elk Hiptogram heeft een eigen thema. Het eerste thema is het EK Voetbal 2024. Inzendingen kunnen tot en met zondag 14 juli ingestuurd worden.

Groet,
Jasper ProvoostEr zijn 4 bezoekers in dit gastenboek.