In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

XX
Wim Brinkhorst
29-8-2020 17:40:27
Puzzelcode:
Inzendtermijn

Uiteraard staat het iedere puzzelmaker vrij, om hiermee soepel om te gaan. Zelf honoreer ik altijd alle oplossingen die verzonden zijn vóór ik de oplossing heb geplaatst. De vermelde inzendtermijn is dan ook een minimum.

Bij deze dan ook een oproep aan de oplossers, om ook na verstrijken van de inzendtermijn uw oplossing nog in te sturen, al is het alleen maar om uw waardering te laten blijken aan de puzzelmaker :-)


XX
Wim Brinkhorst
29-8-2020 13:56:15
Puzzelcode:
Inzendtermijn

Om verwarring bij puzzelaars te voorkomen willen wij op deze nieuwe site graag een uniforme notering van de inzendtermijn hanteren. Hierbij dan ook een verzoek aan puzzelmakers om voortaan de formulering tot en met [uiterste inzenddatum] te hanteren.Er zijn 2 bezoekers in dit gastenboek.