In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
myoop
9-8-2021 18:01:30
Puzzelcode:
MYO362

De oplossing van deze olympische puzzel is:

IOC-BAAS BACH (President IOC)
GERT VAN ’T HOF (Presentator NOS Studio Sport)
SIFAN HASSAN (Atlete)

Dat vonden:
Adèle Mannaerts, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Dan Bolten, Egbert Verweij, Gerda De Smet, Gerrit van Duinen, Harrie van der Avoort (goud), Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi (zilver), Martin Friedeman, Nico Looije (brons), Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Ruud Rovers en Wim Brinkhorst. Dank je wel!


P
myoop
4-8-2021 11:18:25
Puzzelcode:
MYO362

MYO362
In dit huispuzzelloze tijdperk is het weer eens tijd voor zo’n Oud-Hollandse schuifpuzzel. Hoe ging het ook alweer?
Verschuif de volgende ELF woorden ten opzichte van elkaar in horizontale richting (de volgorde van de woorden blijft dezelfde) zodat tegelijkertijd in drie kolommen (dus verticaal) drie personen leesbaar zijn die het momenteel op hun eigen manier druk hebben met de Olympische Spelen.

IRISDIAGNOSTIEK
BIOSTEREOMETRIE
MICROMETERSCHROEF
BOTTRANSPLANTATIE
LAAGVEENLANDSCHAP
PANAMASCHANDAAL
VERRASSINGSAANVAL
DISTRIBUTIESECTOR
BLAASHALSSCLEROSE
CLOACADIEREN
BRANDSTOFHEFFING

LET OP: De oplossing van deze puzzel, die niet eenvoudig is, kunt u tot en met 8 augustus insturen naar mijn NIEUWE e-mailadres: puzzeltjes@myoop.nl
Oplossingen naar andere adressen worden automatisch terzijde gelegd want die komen in het verkeerde mandje!U bent de enige bezoeker in dit gastenboek.