In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
27-7-2023 12:28:30
Puzzelcode:
TvV12

Etappe 1
Op de deelnemerslijst staan: Annemiek van Vleuten uit Vleuten (NL); Lotte Kopecky uit Rumst (BE) en Vittoria Guazzini uit Pontedera (IT).

Deze etappe is gereden door: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst


P
Thea
23-7-2023 12:13:51
Puzzelcode:
TvV12

Tour de France FEMMES 2023
De vrouwen hebben zich ingeschreven, maar de administratie kon dat niet aan. De letters van hun voor- en achternamen, alsook (afzonderlijk!) die van hun geboorteplaats zijn gehusseld.
Wie is wie?
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
Koerst u 8 dagen met ze mee?

Etappe 1 | 23 juli
Start nu om 12:15 uur: Clermont-Ferrand > Clermont-Ferrand

Evenline Munt en Vaak
Neutvel

Top! 'Coke Kelty'
Ms. Rut

Izzi Tavira-Guinto
Andere Top

Graag inzenden tot en met woensdag 26 juliU bent de enige bezoeker in dit gastenboek.