In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
28-7-2023 11:47:17
Puzzelcode:
TvV13

Etappe 2
Op de deelnemerslijst staan: Magdeleine Vallieres uit Sherbrooke (CA); Letizia Borghesi uit Cles (IT) en Lotta Henttala uit Noormarkku (FI).

Etappe 2 is binnengelopen door: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst.


P
Thea
24-7-2023 12:21:06
Puzzelcode:
TvV13

Tour de France FEMMES 2023
De vrouwen hebben zich ingeschreven maar het kantoor moet er nog steeds aan wennen. Het is ook immers pas de 2de Tour de France FEMMES onder déze unieke naam.
De letters van hun voor- en achternaam, alsook (afzonderlijk!) die van hun geboorteplaats liggen met elkaar overhoop. Wie zijn deze snelle vrouwen?
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
We zijn vertrokken! Koerst u nog 7 dagen mee?

Etappe 2 | 24 juli
Start om 13:05 > CLERMONT-FERRAND > MAURIAC; 151.7 km; heuvelachtig

Meegedaan: Elvis Rille
Boerse Hork

Halt!... Atena Tolt
Rrum kan ook

Hotel 'Bazige Iris'
Slec

Graag inzenden tot en met donderdag 27 juliEr zijn 5 bezoekers in dit gastenboek.