In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
29-7-2023 09:37:44
Puzzelcode:
TvV14

Etappe 3
Op de deelnemerslijst staan: Elisa Longo Borghini uit Ornavasso (IT); Mischa Bredewold uit Amersfoort (NL) en Elisa Balsamo uit Cuneo (IT)

Over de streep gingen kwamen: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst


P
Thea
25-7-2023 12:16:25
Puzzelcode:
TvV14

Tour de France FEMMES 2023
De inschrijving verloopt nog steeds niet naar wens. De bemanning van het kantoor begrijpt maar niet hoe ’t kan…het leek toch zo simpel? De letters van hun voor- en achternamen, alsook (afzonderlijk!) die van hun geboorteplaats krijgen ze maar niet op de goede plek. Wie zit er nu eigenlijk in koers?
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
Blijf in de wedstrijd en koers nog 6 dagen mee!

Etappe 3 | 25 juli
start: 13:20 > COLLONGES-LA-ROUGE > MONTIGNAC-LASCAUX; 147.2 km; vlak

Sologna B.: Groei Nihil
Ans: Vooras

Bachs Wilde Drome:
Frame Torso

Ba Loes…salami!
Ounce

Graag inzenden tot en met vrijdag 28 juliEr zijn 3 bezoekers in dit gastenboek.