In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
30-7-2023 11:51:48
Puzzelcode:
TvV15

Etappe 4
Op de deelnemerslijst staan: Cecilie Uttrup uit Frederiksberg (DE); Sara Poidevin uit Canmore (CA) en Clara Koppenburg uit Lörrach (DU)

Kloppenburg hoort bij Peek, desondanks bleef het peloton stevig bij elkaar: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst.


P
Thea
26-7-2023 11:50:40
Puzzelcode:
TvV15

Tour de France FEMMES 2023

Op ’t bureau is de juiste inschrijving nog steeds breinbreker nummer 1. De kantoorklerk die zich Jef noemt, doet z’n uiterste best. Hij wil van het ontwarren van de namen en (afzonderlijk!) geboorteplaatsen zijn levenswerk maken. En dat vraagt nog wat tijd…
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
Heb goede benen vandaag! Nog maar 5 dagen te gaan…

Etappe 4 | 26 juli > CAHORS > RODEZ; 177.1 km; heuvelachtig

Uw ridicule clip getut…
“Bed Erg Fris” (REK)

Nies à Privado
Romance

Parenclub 'Pa Grok'
Corr.: -hal

Graag inzenden tot en met zaterdag 29 juliEr zijn 3 bezoekers in dit gastenboek.