In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
1-8-2023 10:53:28
Puzzelcode:
TvV17

Etappe 6
Op de deelnemerslijst staan: Christina Schweinberger uit Jenbach (ZW); Katarzyna Niewiadoma uit Limanowa (PO) en Christine Majerus uit Luxemburg (LUX)

Het complete team trapt gestaag door: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst


P
Thea
28-7-2023 11:50:56
Puzzelcode:
TvV17

Tour de France FEMMES 2023

Jef - van de inschrijvingen - is inmiddels naarstig op zoek naar potloden met 'n nog aanwezige punt en het alles wegwissende gummetje. Ook zoekt hij hints. Zijn strijdlust is ongekend…hij is er bijna…Dit moét correct in de vakjes komen: die voor- en achternamen en die (afzonderlijke!) geboorteplaatsen. Zijn vrouwelijke collega is inmiddels helemaal klaar met dat breien……Er liggen vier truitjes in tricotsteek gereed voor de snelsten.
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze vernieuwde lijst en Wikipedia.
Ondertussen…behoud die fraaie plek in het peloton! Nog 3 dagen koers!

Start: 14:20 Etappe 6 | 28 juli > ALBI > BLAGNAC; 122.1 km; vlak

Grin :-| Werker - Habenichts
Bench? Ja!

Tanzania-Midway-Korea
Ail Woman

Hansjes Criterium
BRUL: Ex Mug (“)

Graag inzenden tot en met maandag 31 juliEr zijn 5 bezoekers in dit gastenboek.