In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
2-8-2023 08:54:34
Puzzelcode:
TvV18

Etappe 7
Op de deelnemerslijst staan: Demi Vollering uit Pijnacker (NL); Chiara Consonni uit Ponte San Pietro (IT) en Eva van Agt uit Nijmegen (NL). De bergbonus: Ane Santesteban uit Errentería (ES)

Niemand in de bezemwagen, dit team is bijna binnen: Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst


P
Thea
29-7-2023 09:41:41
Puzzelcode:
TvV18

Tour de France FEMMES 2023

De oplossing is nabij. Nog een buitencategorie berg te gaan: de Tourmalet. Jef wordt er moe van. En hij is afgeleid. Vrouwen op kantoor is hij niet gewend, maar hij wil wél graag zo’n zelfgebreide spencer in ruitpatroon. Zou hij ’t durven vragen? Of is die wens een berg te hoog?
De vrouwen worden inmiddels ongeduldig. Ze willen herkenbaar zijn! Want nog steeds zijn de letters van hun voor- en achternamen en die (afzonderlijk!) van hun geboorteplaatsen gehusseld. Morgen wacht nog de tijdrit en dan moét de erelijst gepubliceerd worden.
Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
Klimmen dus vandaag, maar we zijn er bijna: nog 2 dagen koers!

Etappe 7 | 29 juli > LANNEMEZAN > TOURMALET BAGNÈRES-DE-BIGORRE; 89.8 km; bergen

Leider: Volg Min,
Jack en Rip.

'Sirocco Haan' Inn
Nora Snoept Piet

Avant! Vega!
Mej. Ingen

En natuurlijk de hors cátegorie bergbonus!

Base = Tante Senna
Rare Tiener :-)

Graag inzenden tot en met dinsdag 1 augustusEr zijn 3 bezoekers in dit gastenboek.