In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
3-8-2023 11:06:29
Puzzelcode:
TvV19

Etappe 8
Op de deelnemerslijst staan: Juliette Labous uit Roche-lez-Beaupré (FR); Mie Bjǿrndal Ottestad uit Oslo (NO) en Antri Christoforou uit Strovolos (CYP)

Dit team ging schouder aan schouder over de streep! Adèle Mannaerts; Bert Kreiter; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan de Geus; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst


P
Thea
30-7-2023 12:09:12
Puzzelcode:
TvV19

Tour de France FEMMES 2023

Vandaag komen de vrouwen één voor één binnen. En dan zit hun Tour de Force erop! Chapeau! De truitjes - geel, de bollen, groen en wit - worden verdeeld. Jef liet alles voor wat ’t was en is nu heel gelukkig. Hij vond een ander levenswerk. Het bureau heeft het nazien. Morgen staat de vacature ‘Chef M/V gezocht’ in de sporteditie van de krant. Én de juiste namen onder de kop ‘Algemeen Klassement TdF FEMMES’.
Daarom, ook deze laatste etappe nog even zoeken naar namen en (afzonderlijk!) geboorteplaatsen. Wie is wie? Leestekens mogen genegeerd worden, y = y en ij = ‘i’ en ‘j’. Zoek met hulp van deze lijst en Wikipedia.
Geen teamwerk vandaag! Alles op eigen kracht. Pak uw allerbeste benen voor deze tijdrit!
De eerste renster start om 14:30.
Rond 17:30 is het eindklassement bekend!

Etappe 8 | 30 juli > PAU > PAU; 22.6 km; individuele tijdrit

Aju Stoute Libel
Reuzecol Berehap

Dorst & Mintblaadje Toe
Loos

Cohort: Rins Fruit AO
Oslo: Vorst

Graag inzenden tot en met woensdag 2 augustusEr zijn 2 bezoekers in dit gastenboek.