In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Thea
26-9-2023 11:05:07
Puzzelcode:
TvV22

Op dag 1 vond u:

1. Rotem Gafinovitz geboren in Modi'in-Maccabim-Re'ut
2. Maëlle Grossetête geboren in Sallanches en
3. Febe Jooris geboren in Astene

Het team stond weer klaar en is gestart: Adèle Mannaerts; Corrie Siepman; Dan Bolten; Egbert Verweij; Ger de Zeeuw; Gerda De Smet; Gheert Leenders; Ida Muller; Jan Koekebakker; Leo en Ria le Large; Lianne Zopfi; Martin Friedeman; Monique van Mierlo; Nannie Nieland; Nico Looije; Paulus Stikkelorum; Peter Maessen; Pieter Schobers; Sander Waalboer; Simen Hoving; Truus van Helden en Wim Brinkhorst.


P
Thea
20-9-2023 11:41:50
Puzzelcode:
TvV22

EK wielrennen Drenthe - Dag 1

Een lang seizoen op de fiets en nu nog een keer?
Jazeker! Tot en met zondag wordt er om de EK-trui gereden. Op en neer over de “Col du VAM’, de afvalberg die een centraal onderdeel vormt van het wegparcours over het verdere vlakke Drentse land. De vrouwen, mannen ook, maken daar deze dagen uit wie de EK-trui een jaar lang mag dragen. We gaan beginnen!
Alle instructies om dit puzzeltje op te lossen én de – officieuze en onvolledige – startlijst vindt u HIER

Vandaag, 20 september: tijdrijden

1.
Tom Virion zegt af…
“Combinatie ARC” = dummi

2.
Teamgeest ••• Roel & Els •••
@Els : clash An !

3.
Bio roefjes
Sta @ »EEN«

Graag inzenden tot en met 25 september.
nb: plaatsing van dit puzzeltje op dezelfde dag als puzzeltje LZ203 is inmiddels onderling afgestemd.Er zijn 2 bezoekers in dit gastenboek.