In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Wim Brinkhorst
15-6-2021 21:36:25
Puzzelcode:
WB501

EK 2020 (1)

Ik zocht (Cengiz) Ünder en (Nikolai) Alho.

Oplossingen kwamen van Adèle Mannaerts, Alie Lambert, Bert Kreiter, Corrie Siepman, Dan Bolten, Egbert Verweij, Flin Herfst, Ger de Zeeuw, Gerda de Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Ida Muller - Plantema, Irene de Boer, Jan de Geus, Jan Koekebakker, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Liannne Zopfi, Mar Amesz, Martin Friedeman, Nannie Nieland - Weits, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Roland Peeters, Ruud Rovers, Sander Waalboer en Truus van Helden.


P
Wim Brinkhorst
11-6-2021 21:43:27
Puzzelcode:
WB501

EK 2020(1)

Ook dit jaar zullen Jan en ik weer het EK begeleiden met gedichtjes, waarin een deel / delen van de tekst vervangen worden door • • •.. Op deze puntjes dient u de (achter)naam in te vullen van één of meer van de spelers die in de selectie staan van een van de deelnemende ploegen.
De volledige achternaam wordt gebruikt, dus incl. evt. tussenvoegsel. De lijst is bijgevoegd, de spelling daarvan (bron: Wikipedia) is leidend. Accenten en/of diakritische tekens kunnen zowel toegevoegd zijn als verwijderd. U mag slechts één keer inzenden.

Vanwege de grote hoeveelheid namen zullen wij ons steeds beperken tot de landen uit 2 groepen.

De eerste opgave vindt u achter de link.

U kunt inzenden tot en met 14 juni.
Veel plezier!

NB: helaas hebben wij onvoldoende tijd / inspiratie om dagelijks een gedicht te plaatsen, dus u zult het met om de dag een rijmpje moeten doenEr zijn 4 bezoekers in dit gastenboek.