In dit gastenboek is iedereen welkom, om een puzzel(tje) van eigen makelij te presenteren, die niet geschikt is als huispuzzel.

Er zijn geen regels voor vorm, formaat of moeilijkheidsgraad, wel moet u bereid zijn uw e-mailadres beschikbaar te stellen voor het inzenden van oplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de puzzels van mede-JCS-ers op te lossen.
Lees ook de spelregels en tips.


Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

O
Wim Brinkhorst
29-6-2021 20:17:14
Puzzelcode:
WB505

Tour de France 2021 (intro)

Ik zocht de Australiër (Caleb) Ewan en de Duitser (Jonas) Koch.

Dat werd gevonden door Adèle Mannaerts, Arend Pruijs, Bert Kreiter, Corrrie Siepman, Dan Bolten, Egbert Verweij, Ernest Dierick, Flin Herfst, Ger de Zeeuw, Gerda de Smet, Harrie van der Avoort, Henk Smit, Ida Muller - Plantema, Irene de Boer, Jan de Geus, Jan Koekebakker, Jan Zweers, Leo en Ria Le Large, Lianne Zopfi, Mar Amesz, Martin Friedeman, Nico Looije, Paulus Stikkelorum, Pieter Schobers, Roland Peeters, Ruud Rovers, Sander Waalboer en Truus van Helden.


P
Wim Brinkhorst
25-6-2021 17:27:03
Puzzelcode:
WB505

Tour de France 2021 (intro)

Morgen begint de Tour de France.
Ook dit jaar zullen Jan en ik dit evenement begeleiden met gedichtjes, waarin een deel / delen van de tekst vervangen worden door • • •.. Op deze puntjes dient u de (achter)naam in te vullen van één of meer van de deelnemende renners.
De volledige achternaam wordt gebruikt, dus incl. evt. tussenvoegsel. De lijst is bijgevoegd, de spelling daarvan is leidend. Accenten en/of diakritische tekens kunnen zowel toegevoegd zijn als verwijderd. U mag slechts één keer inzenden.

U kunt insturen tot en met 28 juniEr zijn 4 bezoekers in dit gastenboek.