Jaspers King William's Test 2023Om een bericht te plaatsen dient u in te loggen: Ga naar login pagina .

JKWT + VWO
De Makers
14-1-2024 20:55:20

Hier kan vandaag nog doorgepuzzeld worden tot 23:59 en wie weet kun je op de valreep nog een verlossende hint geven of krijgen.

Verder alvast wat informatie over het VWO (Vergelijkend Waren Onderzoek). Hiervoor zal net als vorig jaar weer een aparte pagina worden aangemaakt. Deze pagina is na sluiting van de inzendtermijn te vinden in het menu op JCS onder Huispuzzels.

Voor de puzzelaars die nog niet bekend zijn met het VWO:
Volgens een aloude traditie bespreken de puzzelaars op JCS in de drie weken tussen de uiterste inzenddatum en de publicatiedatum van de oplossing van de JKWT samen de door hen gevonden antwoorden. Dit wordt het VWO genoemd, een afkorting van 'Vergelijkend Waren Onderzoek'. Elke avond komt daarbij 1 van de 15 rubrieken van de JKWT aan bod.
De laatste jaren werd elke werkdag een rubriek besproken, en waren de zaterdag en zondag vrij. Dat houdt dus in dat rubriek 1 op maandag 15 januari aan de beurt komt en rubriek 15 op vrijdag 2 februari (daags voor publicatie van de uitslag).

Het VWO is ook de gelegenheid om De Makers van een antwoord te overtuigen voor het geval je een passend antwoord hebt gevonden dat De Makers vooraf niet in gedachten hadden.U bent de enige bezoeker in dit gastenboek.