Topicogram 13 - Onderwijs


Beste puzzelaars,
Dit keer vormt het onderwijs het thema van het Topicogram. Dat heeft niets te maken met de huidige schoolsluitingen of het onderwijs op afstand. Ik vond het gewoon een aardig onderwerp om in een Topicogram te verwerken en ik hoop dat u dat met mij eens bent.

Het Topicogram is een thematische puzzel in de vorm van een cryptofilippine waarbij de omschrijving of de oplossing -of beide natuurlijk- met het onderwerp te maken hebben. Vakjes met dezelfde cijfers bevatten dezelfde letters, maar zo’n letter kan ook in een blanco vakje staan. In de gele kolom verschijnt een uitdrukking.
U kunt uw oplossing sturen naar topicogram@jasperscryptogrammensite.nl

U mag maar eenmaal een oplossing inzenden.
Uw oplossing dient te bestaan uit alle antwoorden op de omschrijvingen. De te vinden uitdrukking hoeft u niet mee te sturen. U kunt tot en met maandag 15 februari a.s. inzenden.

Commentaar bij de inzending stel ik op prijs. U krijgt van mij een ontvangstbevestiging. Ik streef ernaar die binnen twee dagen te versturen.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 15 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een boekenbon van € 10, wordt onder alle inzenders verloot.

Veel succes en vooral: veel plezier!

Jan Zweers