Muziek Rondogram 8


Het eerbetoon aan Ramses Shaffy, onderwerp van dit Muziek Rondogram, viel bij alle inzenders in de smaak, getuige de vele positieve reacties die de inzendingen zonder uitzondering vergezelden. Dank voor alle lof, en ook voor het inzicht geven over de wijze waarop het onderwerp van deze opgave werd gekraakt. Voor ervaren JKWT deelnemers een eitje, voor het merendeel van de andere inzenders toch nog een heel gepuzzel. Joop Admiraal gaf voor menigeen na wat Googlewerk de doorslag. Geen foute inzendingen, maar dat kan bij deze puzzel eigenlijk ook niet. In onderstaand diagram vindt U op kleurrijke wijze de oplossing van de opgave uitgebeeld.

De random number generator koos twee inzenders uit die deze week post kunnen verwachten: Lianne Veendijk uit De Lutte (boekenbon 17,50 Euro) en Adèle Mannaerts uit Oisterwijk (boekenbon van 12,50 Euro). Beide inzenders van harte gelukgewenst.

Volgend seizoen weer een tweetal nieuwe Muziek Rondogrammen. Voor het eind van dit cryptojaar wel nog een Duits Duogram om de eerste vakantieweken door te komen. Veel plezier!

Hartelijke groet, Harrie van der Avoort

DIAGRAM