Topicogram 23 vakantie & reizen


Beste puzzelaars,

Het thema van het vorige Topicogram was “Werk” dus zijn nu de vakantie en de bijbehorende verplaatsingen van mensen aan bod. Bovendien is het vakantiethema binnen JCS actueel omdat het puzzelreces bijna is aangebroken.

Het Topicogram is een thematische puzzel in de vorm van een cryptofilippine waarbij de omschrijving of de oplossing -of beide natuurlijk- met het onderwerp te maken hebben. Vakjes met dezelfde cijfers bevatten dezelfde letters, maar zo’n letter kan ook in een blanco vakje staan. In de gele kolom verschijnt een gezegde.

U kunt uw oplossing naar topicogram@jasperscryptogrammensite.nl sturen.
U mag maar eenmaal een oplossing inzenden. Uw oplossing dient te bestaan uit alle antwoorden op de omschrijvingen. Het te vinden gezegde hoeft u niet mee te sturen. U kunt tot en met maandag 15 augustus a.s. inzenden..

Commentaar bij de inzending stel ik op prijs. U krijgt van mij een ontvangstbevestiging. Ik streef ernaar die binnen twee dagen te versturen.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een boekenbon van € 12,50, wordt onder alle inzenders verloot.

Veel succes en vooral: veel plezier!

Jan Zweers