Topicogram 24 Energievoorziening


Beste puzzelaars,

Het thema van dit eerste Topicogram in het nieuwe seizoen is de energievoorziening. Binnen JCS hoeft het onderwerp niet voor verontrusting te zorgen. In een puzzel kan de energie immers nog kosteloos worden aangeboden en is het gebruik van fossiele brandstoffen bovendien niet belastend voor het milieu.
Het Topicogram is een thematische puzzel in de vorm van een cryptofilippine waarbij de omschrijving of de oplossing -of beide natuurlijk- met het onderwerp te maken hebben. Vakjes met dezelfde cijfers bevatten dezelfde letters, maar zo’n letter kan ook in een blanco vakje staan. In de gele kolom verschijnt een gezegde.

U kunt uw oplossing naar topicogram@jasperscryptogrammensite.nl sturen.
U mag maar eenmaal een oplossing inzenden. Uw oplossing dient te bestaan uit alle antwoorden op de omschrijvingen. Het te vinden gezegde hoeft u niet mee te sturen.
U kunt tot en met maandag 3 oktober a.s. inzenden..

Commentaar bij de inzending stel ik op prijs. U krijgt van mij een ontvangstbevestiging. Ik streef ernaar die binnen twee dagen te versturen.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een boekenbon van € 12,50, wordt onder alle inzenders verloot.

Veel succes en vooral: veel plezier!

Jan Zweers