Zoeksnor 16 mannen


De ZoekSnor is een ‘Raadplaat’, naar een oorspronkelijk idee van Henk Ronk, die Snorretje als schermnaam koos.
Na zijn overlijden in 2017 is zijn werk voortgezet door enkele puzzelaars, van wie nu nog Zoeker en Marietje, die om beurten een ZoekSnor publiceren.

Gezocht: 16 x man

In mei verraste ik jullie met een puzzel ‘park’, waar niet alleen maar ‘echte’ parken gevonden moesten worden. Gezien de vele positieve reacties hierop heb ik me nu aan een vergelijkbare opgave gewaagd, maar dan met mannen.
Omdat man niet altijd naar een ‘echte’ man verwijst, geldt voor sommige opgaven letterlijk ‘wat je ziet is wat je moet hebben’, en voor andere dat er met toevoeging van het woordje ‘man’ werkelijk een man (naam of beroep) gevonden wordt.
Let ook op de notatie van het thema boven de puzzel!

Om gericht te kunnen vragen om hints kan in de zoekbalk als zoekterm de plaats in de puzzel waar je hulp zoekt worden ingevoerd. Uitsluitend de termen: LB, MB, RB, LM, MM, RM, LO, MO, RO, en achtergrond mogen hiervoor worden gebruikt.
(Waarbij L en R staan voor links en rechts, B en O voor boven en onder, en M voor midden)
Dit zorgt voor eenduidigheid in de filterlijst. Als voor één element verschillende zoektermen kunnen worden gegeven, zoals bijv. ‘snormans’, ‘man met rode trui’, of ‘die sporter’ helpt filteren niet meer!

Je mag meer dan één keer een oplossing inzenden, of na inzenden een correctiemail sturen. Alleen de laatst ontvangen oplossing telt mee.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een boekenbon van € 12,50, wordt onder alle inzenders verloot.
Oplossingen kunnen t/m 3 januari worden ingezonden naar marietje@jasperscryptogrammensite.nl

Veel succes en vooral: veel plezier!
Marietje