Zoeksnor Lichaamsdelen


De ZoekSnor is een ‘Raadplaat’, naar een oorspronkelijk idee van Henk Ronk, die Snorretje als schermnaam koos.
Na zijn overlijden in 2017 is zijn werk voortgezet door enkele puzzelaars, van wie nu nog Zoeker en Marietje, die om beurten een ZoekSnor publiceren.

Doe eens gek. Na de lichaamsuitingen nu de lichaamsdelen. Voor ik het wist had ik er meer dan 16, tot meer dan 30 aan toe, maar dan wordt het wel heel druk. Dus ik maak ervan:

Gezocht: 24 lichaamsdelen

Hiermee wil ik geen trend zetten, standaard blijft 16 het aantal elementen voor de ZoekSnor. Maar we zijn nu allemaal net in een gat gevallen na alle kerst/eindejaarspuzzels, dus ik hoop jullie eenmalig een plezier te doen met een puzzel van 24.

Vind je het veel? Je hebt een maand de tijd!
Ook onvolledige oplossingen (met minder dan 24 elementen) mogen worden ingestuurd. Je dingt dan mee voor de boekenbon van € 12,50, die onder alle inzenders wordt verloot.
Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs.

Om gericht te kunnen vragen om hints kan in de zoekbalk als zoekterm de plaats in de puzzel waar je hulp zoekt worden ingevoerd. Uitsluitend de termen: LB, MB, RB, LM, MM, RM, LO, MO, RO, en achtergrond mogen hiervoor worden gebruikt.
(Waarbij L en R staan voor links en rechts, B en O voor boven en onder, en M voor midden)
Dit zorgt voor eenduidigheid in de filterlijst. Als voor één element verschillende zoektermen kunnen worden gegeven, zoals bijv. ‘snormans’, ‘man met rode trui’, of ‘die sporter’ helpt filteren niet meer!

Je mag meer dan één keer een oplossing inzenden, of na inzenden een correctiemail sturen. Alleen de laatst ontvangen oplossing telt mee.

Oplossingen kunnen t/m woensdag 1 februari worden ingezonden naar zoeker@jasperscryptogrammensite.nl