Zoeksnor Den Haag


De ZoekSnor is een ‘Raadplaat’, naar een oorspronkelijk idee van Henk Ronk, die Snorretje als schermnaam koos.
Na zijn overlijden in 2017 is zijn werk voortgezet door enkele puzzelaars, van wie nu nog Zoeker en Marietje, die om beurten een ZoekSnor publiceren.

Dit is de laatste keer dat de ZoekSnor al om 00:00 uur geplaatst wordt. Om in de pas te lopen met de andere huispuzzels zal met ingang van het volgende seizoen de nieuwe steeds op woensdagavond om 21:00 uur verschijnen.

Toen het tijd werd om een nieuwe ZoekSnor samen te stellen werden we overspoeld door nieuws uit Den Haag; dus daar moest ik maar eens een ZoekSnor aan wijden, vond ik.

Gezocht: 16 x wie, wat, waar in Den Haag

Een 17e krijg je in de achtergrond cadeau!

Om gericht te kunnen vragen om hints kan in de zoekbalk als zoekterm de plaats in de puzzel waar je hulp zoekt worden ingevoerd. Uitsluitend de termen: LB, MB, RB, LM, MM, RM, LO, MO, RO, en achtergrond mogen hiervoor worden gebruikt.
(Waarbij L en R staan voor links en rechts, B en O voor boven en onder, en M voor midden)
Dit zorgt voor eenduidigheid in de filterlijst. Als voor één element verschillende zoektermen kunnen worden gegeven, zoals bijv. ‘snormans’, ‘man met rode trui’, of ‘die sporter’ helpt filteren niet meer!

Er mag 1 keer een oplossing worden ingestuurd.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een boekenbon van € 12,50, wordt onder alle inzenders verloot.
Oplossingen kunnen t/m 5 september worden ingezonden naar marietje@jasperscryptogrammensite.nl

Veel succes en vooral: veel plezier!
Marietje