Topicogram 31 Niet Normaal


Beste puzzelaars,

“Nou is natuurlijk niemand ‘normaal’, maar sommige mensen lijken toch normaler dan andere”, aldus Karel van het Reve. U kunt dus hoogstens relatief normaal zijn en daarom verwacht ik dat het onderwerp eenieder aanspreekt.
Het Topicogram is een thematische puzzel in de vorm van een cryptofilippine waarbij de omschrijving of de oplossing - of beide natuurlijk- met het onderwerp te maken hebben. Vakjes met dezelfde cijfers bevatten dezelfde letters, maar zo’n letter kan ook in een blanco vakje staan. In de gele kolom verschijnt een gezegde dat bij het onderwerp past..

U kunt uw oplossing naar topicogram@jasperscryptogrammensite.nl sturen.
U mag maar eenmaal een oplossing inzenden. Uw oplossing dient te bestaan uit alle antwoorden op de omschrijvingen. Het te vinden begrip hoeft u niet mee te sturen.
U kunt tot en met 18 december a.s. inzenden..

Commentaar bij de inzending stel ik op prijs. U krijgt van mij een ontvangstbevestiging. Ik streef ernaar die binnen twee dagen te versturen.

Onder degenen die een foutloze inzending insturen wordt een digitale boekenbon van € 17,50 verloot als 1e prijs. De 2e prijs, een digitale boekenbon van € 12,50, wordt onder alle inzenders verloot.

Veel succes en vooral: veel plezier!

Jan Zweers