Muziek Rondogram 12


Veel positieve reacties bij de oplossingen van dit aan Herman van Veen gewijd Muziek Rondogram. Deze puzzelvorm blijkt telkens weer zeer in de smaak te vallen bij een grote groep JCS puzzelaars. Veel dank voor alle reacties. Ik ga in het volgende seizoen nog maar even door met het Muziek Rondogram, bij leven en welzijn natuurlijk. Sommige inzenders deden al een suggestie voor een artiest/groep voor een volgende opgave. De opgave voor de meest genoemde artiest is al bijna “rond”, en zal hoogstwaarschijnlijk een van de komende keren verschijnen.

Geen foute oplossingen, dat kan ook bijna niet bij deze puzzelvorm. Een enkeling raakte de weg kwijt in het letterdiagram, en vond dus niet “iets van een clown”, de omschrijving voor het door de eerste letter van de 13 woorden of woordcombinaties gevormde ”Harlekijnskap”. Het hoofd van een harlekijn wordt bedekt met een kap met belletjes. De oplossing staat in bijgeleverd diagram.

De random number generator wees twee winnaars aan: Laurens Terhorst uit Arnhem (boekenbon 17,50 Euro) en Lida Kreiter uit Vriezenveen (boekenbon 12,50 Euro).
Beide winnaars van harte gefeliciteerd.

Graag tot een volgend Muziek Rondogram, in het volgende JCS puzzelseizoen. In dit seizoen verschijnen er nog twee Duitse Duogrammen van mijn hand.

Groet, Harrie van der Avoort