Onkraakbaar Cryptogram VI


Lieve puzzelvrienden en -vriendinnen,

Vóór u ligt Onkraakbaar Cryptogram VI. We hebben het even voor u opgezocht, dat raadselachtige VI, en het blijkt te kunnen verwijzen naar Voetbal International of Veronica Inside. Met beide hebben we niet zoveel, met ons drietjes, dus het is ons een raadsel waarom we dit exemplaar zo genoemd hebben. Ho, ho, wacht! horen wij u denken, met ons drietjes? Ja, want zoon Jurre en vader Frans communiceerden vaak met hun tweetjes via tweetjes over de Onkraakbare producten tot nu toe, maar inmiddels heeft Ilona zich bij uw kwelgeesten gevoegd. Wees gewaarschuwd, zij heeft een vlijmscherpe geest! *)

We denken niet dat deze puzzel te kraken is, maar voor alle zekerheid melden we toch maar even dat er twee boekenbonnen beschikbaar zijn. Een van € 15, verloot onder alle foutloze inzendingen en een van € 10, verloot onder alle inzendingen.

We zien de resultaten van uw kraakacties graag in onze digitale brievenbus, die daarvoor tot en met zondag 18 oktober 2020 geopend is.

onkraakbaar@jasperscryptogrammensite.nl

Ilona, Jurre en Frans

*) “Waarom hebben jullie in het oplossingsverhaaltje van Onkraakbaar V met al die gekruiste dieren, niet Spinvis uit de luidsprekers laten komen?”
Vader en zoon restte een gepast stilzwijgen.